Corona

  Corona

  Lieve mensen, wees er voor elkaar in deze tijd. Wij hebben elkaar hard nodig.
  Lees nu het laatste blog van Wim Olthof, PK man in hart en nieren!

  Vrede en Vrijheid

  Vrede en Vrijheid

  In Nederland mogen wij ons nu 75 jaar vrij noemen. Maar zijn wij ons daar wel bewust van, vraag ik mij wel eens af.
  Lees nu het laatste blog van Wim Olthof, PK man in hart en nieren!

  Alverman 2.0

  Alverman 2.0

  Op 10 maart 2020 heeft de raad unaniem(!) besloten om het voorgestelde bedrag van 595.000 euro voor de verdere ontwikkeling van het plan Alverman 2.0 beschikbaar te stellen.

  PK BERGEN ZAMELT KINDERFIETSEN IN

  PK BERGEN ZAMELT KINDERFIETSEN IN

  PK Bergen gaat gebruikte fietsen inzamelen voor het ANWB Kinderfietsenplan. Deze fietsen worden volgens ANWB-normen opgeknapt door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en gaan via het Nationaal Fonds Kinderhulp naar kinderen van 8-18 jaar die op of onder de armoedegrens leven.

  CONSIGNATIEVERGOEDING TERUG VOOR VRIJWILLIGE BRANDWEER BERGEN

  CONSIGNATIEVERGOEDING TERUG VOOR VRIJWILLIGE BRANDWEER BERGEN

  De Veiligheidsregio vraagt meer geld om meer beroepskrachten aan te kunnen nemen elders, waar te weinig vrijwilligers zijn. Vandaar ons pleidooi: vertroetel die vrijwilligers, die je wel hebt. Een bezuiniging bij deze groep vrijwilligers zal er volgens de PK toe leiden dat er steeds minder mensen bij de vrijwillige brandweer willen gaan.

  PK WIL POSITIEF HONDENBELEID

  PK WIL POSITIEF HONDENBELEID

  De PK is tot de conclusie gekomen dat een positief hondenbeleid kan bijdragen aan een prettigere leefomgeving voor de inwoners van de gemeente Bergen. Daarom heeft de PK een initiatiefvoorstel geschreven.

  20 maart Provinciale Statenverkiezingen

  20 maart Provinciale Statenverkiezingen

  Op 20 maart zijn de Provinciale Statenverkiezingen en onze PK wethouder Lia Roefs staat op #9 van de lijst van de Partij van de Arbeid. Wil zij dan in de provinciale staten plaatsnemen? Nee, want zij wil zich met hart en ziel blijven inzetten voor onze prachtige gemeente Bergen.