Wie, hoe en wanneer bereikbaar?

Waar moet je heen als je overlast hebt van geluid? Of als je ziet dat er zaken vernield worden? Of als je afval ziet liggen? Als je je zorgen maakt over een verward persoon of andere kwetsbare burgers? Hoe kunnen we de buitengewoon opsporingsambtenaren (BOA’s) bereiken? En de straatcoaches? Dergelijke vragen worden regelmatig gesteld aan de PK. Dus maakte Thomas Sanders gebruik van de rondvraag in de commissie Bestuur en Financiën om de vragen voor te leggen aan onze burgemeester.

Wij hebben de toezegging gekregen dat er een overzicht komt wie, hoe en wanneer bereikbaar is. Wij houden u op de hoogte.

“Natuurlijk kennen we allemaal het alarmnummer en het algemene politienummer. Maar soms maak je je als inwoner van Bergen gewoon zorgen of wil je iets melden dat niet meteen een politiezaak is. We hebben de beschikking over hulptroepen in onze gemeenten en allerlei meldpunten. Daar zijn we als PK blij mee. Maar de inzet kan nog effectiever als iedereen weet hoe de bereikbaarheid geregeld is”, aldus Thomas Sanders.