PK dient 'hondenpoep-motie' in

  PK dient 'hondenpoep-motie' in

  Wij wonen in een gemeente waar wij GELUKKIG heel veel informele speelplekken hebben. Echter, de grootste bedreiging van de informele speelplekken is hondenpoep.

  DE PK WERKT!

  DE PK WERKT!

  Op 11 maart, wanneer heel Nederland in de ban is van NLdoet, gaat de PK van 9.30 tot 11.30 uur aan de slag voor onze gevleugelde vrienden.

  PK TREKT AAN DE BEL

  PK TREKT AAN DE BEL

  Op woensdag 11 januari bracht gedeputeerde Eric Geurts (PvdA) op uitnodiging van de PK een bezoek aan de gemeente Bergen. De PK trok bij de provincie aan de bel en verzocht de heer Geurts om met eigen ogen verschillende onveilige verkeerssituaties aan de provinciale weg (de Rijksweg) te bekijken.

  Joop Cornelissen stopt als voorzitter

  Joop Cornelissen stopt als voorzitter

  Zeer recent heeft onze voorzitter Joop Cornelissen aangegeven met onmiddellijke ingang zijn werkzaamheden als voorzitter te beëindigen. Tot 1 januari 2017 zal Eric Dilweg als interim voorzitter fungeren.

  Statushouders in Afferden

  Statushouders in Afferden

  De eigenaar van hotel De Sleutels in Afferden heeft van de gemeente Bergen toestemming gekregen om van zijn hotel vakantie appartementen te maken waarin (tijdelijke) bewoning door statushouders mogelijk zou zijn. Dit heeft tot onrust geleid bij verschillende inwoners van Afferden.

  PK Bergen maakt verschil

  PK Bergen maakt verschil

  “De kans dat een fietser met zijn banden in de kieren tussen de tegels geraakt is groot, met alle gevolgen van dien!”, aldus Bert Martens.

  PK Bergen zet gemeente Bergen op toeristische kaart

  PK Bergen zet gemeente Bergen op toeristische kaart

  Tijdens de raadsvergadering van 14 juni j.l. riep PK Bergen het college middels een motie op om in te gaan op het voorstel van het Toeristisch Platform. Wethouder Buiting gaf aan enthousiast te zijn over het voorstel en zijn medewerking hieraan te zullen verlenen. Coalitiepartner CDA steunde de motie, de fracties VVD en KERN stemden tegen.

  Fietsveiligheid ovonde Bergen

  Fietsveiligheid ovonde Bergen

  PK Bergen maakt zich zorgen over de fietsveiligheid rond de ovonde in Bergen Naar aanleiding van inmiddels verschillende valpartijen op het fietspad langs de nieuwe ovonde in Bergen, heeft PK Bergen het college dringend verzocht de Provincie aan te zetten tot maatregelen die de verkeersveiligheid ten goede komen.