Wim van der Coelen

De PK staat voor mij voor de échte sociaaldemocratie. Van, door en voor de mensen. Sociaal en eerlijk. Dat spreekt mij aan. 

Mijn naam is Wim van der Coelen, 65 jaar, gepensioneerd docent aan VMBO De Hamert in Wellerlooi en Valuascollege te Venlo. Ik woon samen met mijn vrouw Wilma in het prachtige dorpje Well. Ik geniet van mijn 3 kinderen, Robin, Sjoerd en Laura en 4 kleinkinderen, Daniël, Levi, Suus en Pien. Maar ook geniet ik culinair, van een goed glas wijn en kamperen! In mijn vrije tijd speel ik toneel bij Toneelvereniging ‘De Buunspeulers’ in Well en ben ik regisseur bij Toneelvereniging ‘De Ontknoping’ in Siebengewald. Ik wandel, zing en speel graag gitaar en ben lid van de “Schrieversgroep”. 

De PK staat, op een realistische manier, pal voor de zorg en hulp aan burgers. Ze heeft duurzaamheid, jeugdzorg, armoedebestrijding en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staan. Ze luistert naar mensen. Burgerinitiatieven worden gesteund en aangemoedigd. De PK staat voor alle mensen in de gemeente! 

Ik kan geen wonderen verrichten, niemand kan dat,

maar ik zal mij op een pragmatische manier inzetten voor alle burgers in de hele gemeente maar mijn hart klopt voor Well! 

Er gaat veel veranderen in de gemeente. Bergen richt zich meer en meer op het toerisme in het Maasduinen gebied. Meer toerisme en meer toeristen. Met name rondom het Leukermeer, met de camping, de jachthaven, de Camperplaatsen. Het wandel- en fietsgebied in de Maasduinen om het Reindersmeer. Eerlijke verdeling van de lusten en de lasten. 

Verder vind ik goede wegen en trottoirs in de dorpen, mooie en veilige entrees van de dorpen, de ouderenzorg én de jeugdzorg heel belangrijke zaken in een (onze) gemeenschap. 

Laten we het wel mét elkaar doen en niet tégen elkaar. Samen met het bedrijfsleven en de burgers kunnen we veel bereiken.