Wim van der Coelen

Mijn naam is Wim van der Coelen, 70 jaar, gepensioneerd docent aan VMBO De Hamert in Wellerlooi en Valuascollege te Venlo. Ik woon samen met mijn vrouw Wilma in het prachtige dorp Well. Ik ben erg trots op mijn 3 kinderen en 5 kleinkinderen. Ik kan, als oud horecadocent, erg genieten van een lekker etentje en een goed glas wijn. Kamperen en fietsen zijn ook grote hobby’s van mij en mijn vrouw! In mijn vrije tijd speel ik toneel bij Toneelvereniging ‘De Buunspeulers’ in Well, waarvan ik ook voorzitter en (soms) ook regisseur ben. Ik ben verder al haast 44 jaar lid van de carnavalsvereniging De Maasjoerts en de “Schrieversgroep” en treed nog jaarlijks op bij de zittingen in Well.

Waarom PK?

De PK staat voor mij voor de échte sociaaldemocratie. Van, door en voor de mensen. Sociaal en eerlijk. Dat spreekt mij aan. De PK staat, op een realistische manier, pal voor de zorg en hulp aan burgers. Ze heeft duurzaamheid, jeugdzorg, armoedebestrijding en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staan. Ze luistert naar mensen. Burgerinitiatieven worden gesteund en aangemoedigd. De PK staat voor alle mensen in de gemeente!

Ik zal mij op een pragmatische manier inzetten voor alle burgers in de hele gemeente maar mijn hart klopt voor Well! 

Kunst en Cultuur

Mijn hart klopt ook harder als ik aan cultuur en kunst denk. Ik vind dat dat veel meer aandacht verdient in onze gemeente. Kunst en cultuur is vooral nu, in Coronatijd maar zeker ook na Corona, zeer belangrijk voor het welzijn van de mensen en zelfs voor hun gezondheid. De PK staat open voor initiatieven voor meer kunst en cultuur in onze dorpen. Laten we met alle kunst- en cultuurverenigingen in onze gemeente samenwerken voor een goed beleid en uitvoering op dit gebied. In ons verkiezingsprogramma is aandacht voor kunst en cultuur. Overigens staan in ons verkiezingsprogramma zoveel hele goeie onderwerpen. Het is de moeite waard om dat eens te lezen! Wij staan voor een eerlijke verdeling van de lusten en de lasten. Goede wegen en trottoirs, mooie en groene entrees van de dorpen, de woningbouw en de leefbaarheid staan voor mij ook hoog op de lijst. Ik wil trots kunnen zijn op onze gemeente en op alle dorpen. Daarvoor zet ik me, op mijn eigen bescheiden manier, in. 

Hoe dan? Nou gewoon! Door datgene dat wij al jaren zeggen en doen, door samen te werken. Want … Samen maken we het verschil!

Voor contact met Wim bel je met 06-53 651 451 of mail je naar wimvdcoelen-pk@ziggo.nl