Wim van der Coelen

Ik wil mij graag even aan u voorstellen.

Mijn naam is Wim van der Coelen, 68 jaar, gepensioneerd docent aan VMBO De Hamert in Wellerlooi en Valuascollege te Venlo. Ik woon samen met mijn vrouw Wilma in het prachtige dorpje Well. Ik geniet van mijn 3 kinderen, Robin, Sjoerd en Laura en 5 kleinkinderen, Daniël, Levi, Suus en Pien en Mae. Maar ook geniet ik culinair, van lekker eten en van een goed glas wijn. Kamperen en fietsen zijn ook grote hobby’s van mij en mijn vrouw! In mijn vrije tijd speel ik toneel bij Toneelvereniging ‘De Buunspeulers’ in Well, waarvan ik ook voorzitter en (soms) ook regisseur ben. Ik ben verder lid van de Maasjoerste zittings “Schrieversgroep” en treed nog regelmatig op bij de zittingen in Well. 

Waarom PK?

De PK staat voor mij voor de échte sociaaldemocratie. Van, door en voor de mensen. Sociaal en eerlijk. Dat spreekt mij aan. De PK staat, op een realistische manier, pal voor de zorg en hulp aan burgers. Ze heeft duurzaamheid, jeugdzorg, armoedebestrijding en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staan. Ze luistert naar mensen. Burgerinitiatieven worden gesteund en aangemoedigd. De PK staat voor alle mensen in de gemeente!

Ik kan geen wonderen verrichten, dat kan niemand! 

Wel zal ik mij op een pragmatische manier inzetten voor alle burgers in de hele gemeente maar mijn hart klopt voor Well!  
Er gaat veel veranderen in de gemeente. Bergen richt zich meer en meer op het toerisme in het Maasduinen gebied. Meer toerisme en meer toeristen. Met name rondom het Leukermeer, met de camping, de jachthaven, de Camperplaatsen. Het grote wandel- en fietsgebied in de Maasduinen om het Leukermeer en Reindersmeer.
Denk verder aan het ELWM, Energie Landgoed Wells Meer, waar de gemeente haar bijdrage levert aan de energietransitie. De opbrengsten van het ELWM moeten ook terugvloeien naar alle inwoners van de gemeente. In welke vorm dan ook. Wij staan voor een eerlijke verdeling van de lusten en de lasten. Verder vind ik goede wegen en trottoirs in de dorpen, mooie en veilige entrees van de dorpen, de ouderenzorg én de jeugdzorg heel belangrijke zaken in onze gemeente. 

Hoe dan?

Laten we het wel mét elkaar doen en niet tégen elkaar.
Samen met de andere partijen, het bedrijfsleven en de inwoners.
Samen kunnen we zo veel meer bereiken.

Voor contact met Wim bel je met 06-536 51 451 of mail je naar wimvdcoelen@home.nl