CONTACT

 emailinfopkbergen@ziggo.nl

telefoon06-51 40 29 29 

 

Wordt u 10-tjes lid van PK Bergen?

 
Wat is het?

Voor 10 euro per jaar kunt u lid worden van PK Bergen. Met uw ideeën en kennis steunt u onze partij. Dat doet u omdat u zich kunt vinden in de opvattingen van de Progressieve Kombinatie.

Wat krijgt U ervoor?

Ieder jaar organiseert PK Bergen een informatieavond. U bent van harte welkom om aanwezig te zijn op deze avonden en mee te praten en mee te denken over onderwerpen die op dat moment van groot belang zijn voor u en voor ons.  Verder plannen wij jaarlijks activiteiten zoals een bedrijvenbezoek, een BarBQ en een eindejaarsborrel. Ook dan bent u van harte welkom. U ontvangt een uitnodiging voor de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering, waarbij uw aanwezigheid erg op prijs gesteld wordt. U wordt dan bijgepraat over de ontwikkelingen van het afgelopen jaar en de stand van zaken van dat moment. Door Corona hebben we hier helaas de laatste 2 jaar niet of nauwelijks invulling aan kunnen geven.

Hoe werkt het?

Wanneer u 10-tjeslid wilt worden van PK Bergen, dan doet u dat door uw naam, e-mailadres, woonadres en telefoonnummer te sturen aan het secretariaat van PK Bergen: p/a Patrijsstraat 5, 5854 GK Nieuw Bergen. U kunt uw gegevens ook e-mailen naar: infopkbergen@ziggo.nl

Nadat wij uw gegevens ontvangen hebben, krijgt u een bevestiging en het verzoek €10 over te maken. Wij zullen daarna spoedig contact met u opnemen voor een persoonlijke kennismaking.

SAMEN MAKEN WE HET VERSCHIL!