CONTACT

 

emailinfopkbergen@ziggo.nl

telefoon06-51 40 29 29 

 

Wordt u 10-tjes lid van PK Bergen?

 

Wat is het?

Voor 10 euro per jaar kunt u lid worden van PK Bergen. Met uw ideeën en kennis steunt u onze partij. Dat doet u omdat u zich kunt vinden in de opvattingen van de Progressieve Kombinatie.

Wat krijgt U ervoor?

Ieder jaar organiseert PK Bergen een informatieavond. U bent van harte welkom om aanwezig te zijn op deze avonden en mee te praten en mee te denken over onderwerpen die op dat moment van groot belang zijn voor u en voor ons. Denk daarbij aan de informatieavond over DE ZORG die wij hielden in 2014. Of aan de informatieavond die wij in januari 2016 hielden over HET ARMOEDEBELEID. Verder plannen wij jaarlijks activiteiten zoals een bedrijvenbezoek en een eindejaarsborrel. Ook dan bent u van harte welkom. U ontvangt een uitnodiging voor de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering, waarbij uw aanwezigheid erg op prijs gesteld wordt. U wordt dan bijgepraat over de ontwikkelingen van het afgelopen jaar en de stand van zaken van dat moment.

Hoe werkt het?

Wanneer u 10-tjeslid wilt worden van PK Bergen, dan doet u dat door uw naam, e-mailadres, woonadres en telefoonnummer te sturen aan het secretariaat van PK Bergen: p/a Patrijsstraat 5, 5854 GK Nieuw Bergen. U kunt uw gegevens ook e-mailen naar: infopkbergen@ziggo.nl

Nadat wij uw gegevens ontvangen hebben, krijgt u een bevestiging en het verzoek €10 over te maken. Wij zullen daarna spoedig contact met u opnemen voor een persoonlijk gesprek.

 

SAMEN MAKEN WE HET VERSCHIL!