Tom van Est

"De PK komt op voor de belangen van alle inwoners, iedereen hoort erbij!"

Mijn naam is Tom van Est, geboren en getogen in Afferden. Sinds enkele weken woon ik samen met mijn vriendin in Nieuw Bergen. Ik ben 20 jaar oud en werkzaam als leerling verzorgende IG in de ouderenzorg en zit in het laatste jaar van de opleiding.

Bij ons thuis werd en wordt veel gesproken over maatschappelijke thema’s, waarbij we het echt niet altijd met elkaar eens zijn. Maar door samen over dit soort dingen te praten leer je wel wat je zelf belangrijk vindt en wat niet.

Wat mij aanspreekt bij de PK is dat men opkomt voor de belangen van alle inwoners van de gemeente Bergen, iedereen hoort erbij.  Ik zou me in willen zetten voor een goede leefbaarheid in de dorpskernen van de gemeente Bergen. Dat er ook voor jongeren en starters betaalbare woningen beschikbaar zijn.