Mariëlle van Est-Wijers

"De PK staat voor gelijkheid onder alle burgers, ongeacht welke leeftijd of sociale status iemand heeft"

 

Mijn naam is Marielle van Est, 49 jaar oud en ik woon in Afferden. Ik ben getrouwd met Dennis en samen hebben we een zoon en twee dochters. Ik ben werkzaam als HBO verpleegkundige binnen een instelling voor verpleeg- en thuiszorg, waar ik ook lid ben van de ondernemingsraad. 

 

Ik ben mantelzorger voor mijn zus en oom en mede hierdoor ben ik in contact gekomen met de PK.

Ik heb persoonlijk ervaren hoe fijn het is als er een partij is die opkomt voor de belangen van mensen die dit zelf niet of minder goed kunnen.

De PK staat voor gelijkheid onder alle burgers, ongeacht welke leeftijd of sociale status iemand heeft. Dit zijn kernwaarden die ik erg belangrijk vind en dat maakt dat ik me bij de PK thuisvoel en mijn steentje bij wil dragen aan een sociale en veilige leefomgeving.