Colin Lauf

Geboren in 1962 en getogen op de Siebengewaldseweg 66 in Bergen. Een fijne kindertijd en heerlijke jeugd heb ik in Bergen doorgebracht. Voor mijn studie maatschappelijk werk ben ik in de zomer van 1981 verhuisd naar Breda. De stad bleek zeer goed te bevallen en na mijn afstuderen heb ik in en rondom Breda gewoond en gewerkt. Zeer geregeld kwam ik nog in Bergen bij mam en pap en heb zo altijd voeling gehouden met de gemeente. Ik ben opgegroeid in een rood nest, Joop den Uyl speelde daarin een grote rol. Ik ben gevormd door de tijd van Joop en Dries.

In 2005 ben ik teruggekeerd naar Bergen omdat mama gehandicapt raakte. Papa was al overleden en wanneer je als enig kind op afstand woont, is mantelzorg moeilijk. Nadat ik weer goed op mijn plekje zat, wilde ik vrijwilligerswerk gaan doen. Mijn grote hobby is nog steeds lezen dus dan is de bieb logisch. Daar werkte ik met veel plezier, onder andere enkele jaren in de jeugdbieb van Well. Ook werd ik lid van de WMO-raad en behartigde ik de belangen van inwoners met een uitkering. Toen die werd opgeheven wilde ik de opgedane ervaring niet verloren laten gaan en koos ik voor een lokale partij.  

Onlangs maakte ik de overstap naar de PK. De sociaaldemocratische waarden en vooral de werkwijze van de PK zijn hier debet aan. Ik kon mijn landelijke stemvoorkeur niet langer negeren.  Zoals alle inwoners van onze mooie gemeente wil ik hier graag wonen, werken en genieten. En dat wil ik samen doen met jou. De PK is er voor iedereen en zeker voor diegenen die soms iets meer aandacht nodig hebben! Samen gaan we voor een prettig leefklimaat in al zijn facetten. Dit doe ik graag in samenwerking met de andere partijen. Het enige dat ik je vraag is je betrokkenheid om ons samen in te zetten zodat wij kunnen streven naar een gemeente waar iedereen graag verblijft. Dan zetten wij ons in voor jou: nu, maar ook zeker in de toekomst.

Nieuw Bergen, 24 april 2021

Colin Lauf

Voor contact met Colin bel je met 06-247 67 583 of mail je naar colin.lauf@gmail.com