Bianca van Sleeuwen

Voor de PK zit ik als penningmeester in het bestuur. Mensen kennen mij als rechtvaardig, eerlijk en direct. Een goede communicatie en gelijke behandeling vind ik hierin zeer belangrijk.


Mijn naam is Bianca van Sleeuwen. Eenentwintig jaar geleden ben ik samen met mijn man terecht gekomen in het pittoreske dorpje Aijen, welk mijn hart heeft veroverd. Na mijn studie Rechten in Nijmegen ben ik werkzaam geweest in de wereld van subsidies op landelijk en Europees niveau. Na het uitvoeren van grootschalige onderzoeken naar biologische melkveehouderijen en varkenshouderijen voor de provincies Noord-Brabant en Noord-Holland ben ik als beheerder pleegzorg werkzaam geweest voor Bureau Jeugdzorg. In deze tijd heb ik ook mijn Master diploma Business Administration (MBA) behaald.

Daarna heb ik mij als zelfstandig ondernemer verder ontwikkeld middels internationale projecten voor de Brabantse Ontwikkelings Mij. Het uitdenken van nieuwe spin-off projecten, het binnenhalen van financiering en het verantwoorden van de besteding was hierin de rode draad. Momenteel verzorg ik als ondernemer de import en distributie van milieuneutrale- hoogrendement houtkachels.

Het fijne leven in de gemeente Bergen heeft mij in staat gesteld om mij professioneel te ontwikkelen. Een goede thuisbasis maakt dat de mens de hele wereld aan kan. Mijn liefde voor en betrokkenheid bij Aijen heeft mij ertoe gebracht deel te nemen aan de dorpsraad en ben ik nauwlettend betrokken bij de ontwikkeling van Maaspark Well.