Bert Martens

Bert is geboren aan de andere kant van de Maas in Vierlingsbeek maar woont al ruim 50 jaar in Bergen. Voor Bert is dit zijn thuis, samen met zijn vrouw en 4 kinderen.

Een zogeheten laatbloeier in de politiek. Hij voelt zich erg thuis bij de mensen en de ideeën van de PK. “De betrokkenheid van de PK, over hoe het met de mensen in onze gemeente gaat, is heel erg groot. Dat is voor mij erg belangrijk”, aldus Bert. Bert werkt graag aan het creëren van een veilig gevoel bij mensen. Het is dan ook niet vreemd dat hij inmiddels alweer 30 jaar lid is van de vrijwillige brandweer in Bergen. Daar leidt hij ook nieuwe jonge mensen op voor het brandweer vak: “Werken voor de vrijwillige brandweer is voor mij als mijn tweede natuur”. 

 

 

‘In de komende periode wil ik me vooral gaan inzetten voor de jeugd en het verenigingsleven’, aldus Bert Martens, een verenigingsman in hart en nieren.

 

 

 

 

Bert is altijd zeer betrokken en geinteresseerd in de medemens en dan met name de jeugd. 15 jaar lang zat hij in de ouderraad van de basisschool van zijn kinderen, De Klimop in Bergen. Kindervakantiewerk staat hoog in zijn vaandel. Gedurende 20 jaar zat hij in het bestuur en organiseerde Bert dit evenement voor de jeugd van Bergen. “Ik vond het ontzettend leuk om ieder jaar weer wat nieuws te verzinnen. Ik genoot ervan om de kinderen en de ouders voor een laag bedrag een mooie week te bezorgen”, aldus Bert. Het organiseren zit hem in het bloed: Bert heeft 20 jaar lang de horecafeesten bij Dancing Tissen aan het Raadhuisplein meegeorganiseerd. 

Een grote liefde heeft Bert ook voor voetbal. In zijn jonge jaren voetbalde hij zelf bij voetbalvereniging Montagnards. Daarna was hij gedurende 15 jaar actief als trainer en leider van verschillende teams binnen deze vereniging. Het kan dan ook niet anders dan dat deze liefde voor voetbal over is gegaan op 3 van zijn 4 kinderen. Zijn dochter Lieke heeft een profcontract bij FC Barcalona en komt uit voor ons Nederlands elftal. Bert is als vader een trotse supporter.

In de komende periode wil Bert zich vooral gaan inzetten voor de jeugd en het verenigingsleven.

Bert Martens is een verenigingsman in hart en nieren en dat hart van Bert zit op de goede plaats.

Voor contact met Bert bel je 06-221 36 429 of mail je naar h.g.martens@home.nl