PK steunt ANWB KINDERFIETSENPLAN

  PK steunt ANWB KINDERFIETSENPLAN

  De ANWB, maar ook zeker de PK Bergen, vindt dat ieder kind recht heeft op een fiets. Dit is een verrijking voor een kind. Dankzij deze fiets kan het kind naar een juiste school, naar vriendjes, enz, enz.

  Dank voor de overweldigende steun!

  Dank voor de overweldigende steun!

  Dank voor de overweldigende steun, kaarten, bloemstukken en fruitmanden die ik tijdens mij ziekte mocht ontvangen van vrienden, kennissen en natuurlijk van de mensen van de PK. Ik ben nog niet helemaal het mannetje, het kost veel kracht en inspanning, maar wij gaan ervoor om toch weer de oude te worden.

  Tandarts of kapper???

  Tandarts of kapper???

  Het was eind jaren ’70 toen ik samen met twee collega’s een rit had naar Teheran (Iran). Op zich niets bijzonders, ware het niet dat ik achter Istanbul een raar, zeurderig gevoel in mijn mond kreeg. Het ging niet weg en naarmate de tijd verstreek werd het een nogal pijnlijke aangelegenheid.

  Plastic

  Plastic

  Vandaag, tijdens het wisselen van de zakken, valt mijn oog op de tekst op de zak: plastic afval mag er in, maar ook blik en drankkartons. Ik vraag mij af waarom lege conservenblikken en drankkartons bij het plastic afval mogen. Men moet het afval toch scheiden?

  Straatcoach

  Straatcoach

  Er zijn veel inwoners die overlast ervaren van sommige jeugdigen. Ik zeg erbij dat niet alle jeugdigen opvallen en ook wij waren zeker geen heilige boontjes! Maar het begin, om een einde te maken aan overlast, is er.

  Vakantiestress

  Vakantiestress

  Nog even en wij trekken er allemaal weer op uit, vakantie! Het jaarlijks terugkerend fenomeen van een complete volksverhuizing waar ik zelf ook aan deelneem.

  Toegankelijkheid

  Toegankelijkheid

  Jullie hebben al een tijdje niets meer van mij gehoord. Dat kwam ook wel omdat er niet veel gebeurde op politiek vlak in Bergen. Dus ik dacht, laten wij maar eens op vakantie gaan!

  Coalitieonderhandelingen

  Coalitieonderhandelingen

  Bijna dagelijks vragen de mensen hier in de gemeente mij: komt Lia terug? En de opmerking er gelijk achteraan: want ik heb op haar gestemd!

  De uitslag!

  De uitslag!

  Ik kan jullie vertellen dat de zenuwen je door de keel gieren!!! En dan eindelijk, toen alle stemmen geteld waren, het verlossende woord... ik schrijf het groot: DE PK 1477 STEMMEN!!! 1 zetel gewonnen met 4 jaar geleden. Ja mensen, kijk er maar eens goed naar. Dit is een geweldig resultaat!!! Kiezers bedankt voor het vertrouwen dat u in ons gesteld heeft!

  Ga stemmen!!!

  Ga stemmen!!!

  Ik ben zelf al aardig zenuwachtig want men weet natuurlijk nooit wat de uitkomst is en wat de toekomst ons gaat brengen. Maar een toekomst zonder Lia Roefs als wethouder kan ik mij bijna niet voorstellen. En het is ook zeker niet goed voor het politieke klimaat in Bergen, als Lia geen wethouder zou worden.

  Campagne voeren

  Campagne voeren

  De verkiezingscampagne is in alle hevigheid los gebarsten. Wij van de PK hebben borden geplaatst en geweldig mooie spandoeken opgezet. Maar daar is het natuurlijk niet mee gedaan. Het belangrijkste is dat wij in gesprek gaan met onze inwoners!

  Armoede

  Armoede

  Afgelopen zaterdag waren er 4 pagina’s van De Limburger gewijd aan het onderdeel ARMOEDE in Nederland, en specifiek in Limburg.

  Hospice

  Hospice

  Men zegt weleens over iemand: “Die verdient een lintje!”. Nou lieve mensen, deze mensen verdienen in mijn ogen héél veel lintjes!