Tandarts of kapper???

  Tandarts of kapper???

  Het was eind jaren ’70 toen ik samen met twee collega’s een rit had naar Teheran (Iran). Op zich niets bijzonders, ware het niet dat ik achter Istanbul een raar, zeurderig gevoel in mijn mond kreeg. Het ging niet weg en naarmate de tijd verstreek werd het een nogal pijnlijke aangelegenheid.

  Plastic

  Plastic

  Vandaag, tijdens het wisselen van de zakken, valt mijn oog op de tekst op de zak: plastic afval mag er in, maar ook blik en drankkartons. Ik vraag mij af waarom lege conservenblikken en drankkartons bij het plastic afval mogen. Men moet het afval toch scheiden?

  Straatcoach

  Straatcoach

  Er zijn veel inwoners die overlast ervaren van sommige jeugdigen. Ik zeg erbij dat niet alle jeugdigen opvallen en ook wij waren zeker geen heilige boontjes! Maar het begin, om een einde te maken aan overlast, is er.

  Vakantiestress

  Vakantiestress

  Nog even en wij trekken er allemaal weer op uit, vakantie! Het jaarlijks terugkerend fenomeen van een complete volksverhuizing waar ik zelf ook aan deelneem.

  Toegankelijkheid

  Toegankelijkheid

  Jullie hebben al een tijdje niets meer van mij gehoord. Dat kwam ook wel omdat er niet veel gebeurde op politiek vlak in Bergen. Dus ik dacht, laten wij maar eens op vakantie gaan!

  Coalitieonderhandelingen

  Coalitieonderhandelingen

  Bijna dagelijks vragen de mensen hier in de gemeente mij: komt Lia terug? En de opmerking er gelijk achteraan: want ik heb op haar gestemd!

  De uitslag!

  De uitslag!

  Ik kan jullie vertellen dat de zenuwen je door de keel gieren!!! En dan eindelijk, toen alle stemmen geteld waren, het verlossende woord... ik schrijf het groot: DE PK 1477 STEMMEN!!! 1 zetel gewonnen met 4 jaar geleden. Ja mensen, kijk er maar eens goed naar. Dit is een geweldig resultaat!!! Kiezers bedankt voor het vertrouwen dat u in ons gesteld heeft!

  Ga stemmen!!!

  Ga stemmen!!!

  Ik ben zelf al aardig zenuwachtig want men weet natuurlijk nooit wat de uitkomst is en wat de toekomst ons gaat brengen. Maar een toekomst zonder Lia Roefs als wethouder kan ik mij bijna niet voorstellen. En het is ook zeker niet goed voor het politieke klimaat in Bergen, als Lia geen wethouder zou worden.

  Campagne voeren

  Campagne voeren

  De verkiezingscampagne is in alle hevigheid los gebarsten. Wij van de PK hebben borden geplaatst en geweldig mooie spandoeken opgezet. Maar daar is het natuurlijk niet mee gedaan. Het belangrijkste is dat wij in gesprek gaan met onze inwoners!

  Armoede

  Armoede

  Afgelopen zaterdag waren er 4 pagina’s van De Limburger gewijd aan het onderdeel ARMOEDE in Nederland, en specifiek in Limburg.

  Hospice

  Hospice

  Men zegt weleens over iemand: “Die verdient een lintje!”. Nou lieve mensen, deze mensen verdienen in mijn ogen héél veel lintjes!

  ZORG of STENEN

  ZORG of STENEN

  Er is hier in onze gemeente weer veel gebeurd op politiek gebied. Wethouders die de laan uitvliegen, partijen die elkaars bloed wel kunnen drinken en een partij waarbij mensen elkaar de tent uitvechten. En wie wordt van dit alles de dupe? Wel, dat bent u, de inwoners van Bergen.

  2017 is ten einde en 2018 ligt voor ons

  2017 is ten einde en 2018 ligt voor ons

  Geluk bestaat uit de verbintenis met de mensen om je heen die een arm om je heen leggen als het niet goed gaat of gewoon tussendoor een knuffel geven. En wat ook kan helpen in het nieuwe jaar, is een vriendelijk woord. Het kost geen geld of tijd maar de echo hiervan kan eindeloos duren.

  Breuk

  Breuk

  Dan opeens wordt er tegen je gezegd: “Wij gaan uit elkaar, ik zie het niet meer zitten met jou!”

  Drugs, Sinterklaas en vuurwerk

  Drugs, Sinterklaas en vuurwerk

  Een paar kwajongens gooiden op klaarlichte dag vuurwerk naar mijn hond. Beemer was twee dagen goed van slag voordat hij zijn commando’s weer ging uitvoeren.