winterse perikelen

  winterse perikelen

  Ik zat wat naar buiten te staren. Dat gebeurt mij niet vaak. Oordopjes in, een bak koffie erbij, zit ik te luisteren naar Spotify, want de krant is vandaag niet gekomen.

  Lia bedankt, Claudia succes

  Lia bedankt, Claudia succes

  Een paar weken geleden zei Lia Roefs: “Ik wil er mee stoppen”. Op dat moment was dat een ongelooflijke schok. Deze vrouw, ‘onze’ wethouder, stopt. Wat nu??

  Corona deel 3

  Corona deel 3

  Vorige week kwam ik tijdens het wandelen op de hei met Beemer aan de praat met een vrouw die ik al een tijd ken. Van dit gesprek werd ik toch behoorlijk emotioneel. Ze zei tegen mij: “En als hij dan Corona krijgt…, ja jammer dan…”.

  Corona, deel 2

  Corona, deel 2

  Het zijn zware tijden in Nederland. Maar ook in onze gemeente. In de vorige crisis is er sterk bezuinigd, waarbij ook de zorg het zwaar moest ontgelden. Ik hoop dat men in Den Haag, als de crisis voorbij is, daar eens goed over nadenkt.

  Corona

  Corona

  Lieve mensen, wees er voor elkaar in deze tijd. Wij hebben elkaar hard nodig.

  Vrede en Vrijheid

  Vrede en Vrijheid

  In Nederland mogen wij ons nu 75 jaar vrij noemen. Maar zijn wij ons daar wel bewust van, vraag ik mij wel eens af.

  Schulden en hulpverlening

  Schulden en hulpverlening

  Een tijdje geleden heeft een journalist van de Volkskrant een maand “undercover” bij het callcenter van een grote webwinkel gewerkt. Bij deze webwinkel kan men op afbetaling spullen kopen, tegen een rente van maar liefst 14,9%. Ik dacht eerst dat ik dat niet goed las, maar het blijkt echt waar.

  Mijn handicap hoort bij mij

  Mijn handicap hoort bij mij

  Het is niet zo dat alle mensen met een handicap op een positieve manier tegen het leven aankijken, maar het gros van de 4 miljoen(!) mensen met een handicap doen dit wel. En ieder op hun eigen manier.

  interne (Kerst-) klokken

  interne (Kerst-) klokken

  De tijd lijkt sneller te gaan als je ouder bent door de interne klokken in je lichaam. Met het stijgen der jaren gaan deze langzamer lopen waardoor het lijkt dat de rest van de wereld versnelt.

  PK steunt ANWB KINDERFIETSENPLAN

  PK steunt ANWB KINDERFIETSENPLAN

  De ANWB, maar ook zeker de PK Bergen, vindt dat ieder kind recht heeft op een fiets. Dit is een verrijking voor een kind. Dankzij deze fiets kan het kind naar een juiste school, naar vriendjes, enz, enz.