Campagne voeren

  Campagne voeren

  De verkiezingscampagne is in alle hevigheid los gebarsten. Wij van de PK hebben borden geplaatst en geweldig mooie spandoeken opgezet. Maar daar is het natuurlijk niet mee gedaan. Het belangrijkste is dat wij in gesprek gaan met onze inwoners!

  Armoede

  Armoede

  Afgelopen zaterdag waren er 4 pagina’s van De Limburger gewijd aan het onderdeel ARMOEDE in Nederland, en specifiek in Limburg.

  Hospice

  Hospice

  Men zegt weleens over iemand: “Die verdient een lintje!”. Nou lieve mensen, deze mensen verdienen in mijn ogen héél veel lintjes!

  ZORG of STENEN

  ZORG of STENEN

  Er is hier in onze gemeente weer veel gebeurd op politiek gebied. Wethouders die de laan uitvliegen, partijen die elkaars bloed wel kunnen drinken en een partij waarbij mensen elkaar de tent uitvechten. En wie wordt van dit alles de dupe? Wel, dat bent u, de inwoners van Bergen.

  2017 is ten einde en 2018 ligt voor ons

  2017 is ten einde en 2018 ligt voor ons

  Geluk bestaat uit de verbintenis met de mensen om je heen die een arm om je heen leggen als het niet goed gaat of gewoon tussendoor een knuffel geven. En wat ook kan helpen in het nieuwe jaar, is een vriendelijk woord. Het kost geen geld of tijd maar de echo hiervan kan eindeloos duren.

  Breuk

  Breuk

  Dan opeens wordt er tegen je gezegd: “Wij gaan uit elkaar, ik zie het niet meer zitten met jou!”

  Drugs, Sinterklaas en vuurwerk

  Drugs, Sinterklaas en vuurwerk

  Een paar kwajongens gooiden op klaarlichte dag vuurwerk naar mijn hond. Beemer was twee dagen goed van slag voordat hij zijn commando’s weer ging uitvoeren.

  Mantelzorgers, dankjewel!

  Mantelzorgers, dankjewel!

  Vrijdag 10 november was de dag van de Mantelzorgers en werden ook hier in onze gemeente deze mensen weer in het zonnetje gezet middels een bloemetje of een waardebon voor een lunch.

  Nederland versus USA

  Nederland versus USA

  Ik hoor tegenwoordig veel mensen klagen over onze gezondheidszorg. En ja, het is duur. Maar wij hebben er tenminste een.

  Herbenoeming burgemeester Pelzer

  Herbenoeming burgemeester Pelzer

  De stemming vóór of tegen een tweede termijn voor onze burgemeester, vindt vanavond (23 oktober '17) achter gesloten deuren plaats. Spannend voor mevrouw Pelzer, maar ook voor ons als burgers.

  Een groot man is heengegaan

  Een groot man is heengegaan

  Afgelopen week kreeg Amsterdam, en de rest van Nederland, het trieste bericht dat de burgemeester van Amsterdam Eberhard van der Laan is overleden.

  Even voorstellen

  Even voorstellen

  Ik ben Wim Olthof en ik woon in Nieuw Bergen aan de Pieter Breughelstraat. Ik ben gehuwd met Monique, heb 2 kinderen en 3 kleinkinderen. Omdat ik rolstoel gebonden ben, heb ik een assistentiehond (hulphond) genaamd Beemer.