Dank voor de overweldigende steun!

Hallo beste mensen,

 

Eerst wil ik mij hartelijk bedanken voor de overweldigende steun, kaarten, bloemstukken en fruitmanden die ik tijdens mij ziekte mocht ontvangen van vrienden, kennissen en natuurlijk van de mensen van de PK. Ik ben nog niet helemaal het mannetje, het kost veel kracht en inspanning, maar wij gaan ervoor om toch weer de oude te worden. 

Daardoor heb ik ook weinig meegekregen van wat er in de gemeentepolitiek speelde. Maar zo langzamerhand krijg ik er wel weer zin in om mijn plaats weer in te nemen naast Claudia Ponjee en Wim van der Coelen in de Commissie Samenleving. Ik hoop dat ik na het zomerreces zo ver ben dat ik weer aan vergaderingen deel kan nemen. Een voorproefje heb ik al genomen door met wethouder Pekema samen het lintje door te knippen van de nieuwe opgang voor rolstoelgebruikers, ouders met kinderwagen of burgers met rollator. Ikzelf ben er ontzettend blij mee dat ik niet meer door de kelder en met de lift moet om bij de servicebalie te komen. 

Donderdag was weer een verkiezingsdag, ditmaal voor Europa. Ik hoop dat er toch veel mensen zijn gaan stemmen in de gemeente Bergen want stemmen is een recht en daar moet men gebruik van maken, vind ik. Dus ik ben netjes gaan stemmen, want mijner inziens heeft Europa ons ook welvaart gebracht. Maar denk er ook eens aan deze zomer als je weer aan jouw vakantiereis begint: geen weken van te voren Duitse Marken, Italiaanse Lire en of Spaanse Peseta aanvragen bij de bank. Nu neemt iedereen zijn Euro mee en met je bankpasje kan je overal pinnen en betalen. Geen urenlange vakantiefile meer aan de grens om je paspoort te laten zien. Wees eerlijk: dat is toch fijn? 

Nu mensen, ik zal binnenkort weer van mij laten horen, zowel in een blog op de site van de PK als in de krant. Want ik kreeg te horen dat er de laatste tijd nooit meer iets van mij in de krant stond. Ik zal het weer gaan proberen.

 

Beste mensen het gaat jullie goed, tot de volgende keer en blijf gezond.

 

Groet Wim Olthof