Progressief

Ik wil het met u hebben over de ‘P’ van de PK.
Progressief= vooruitstrevend, vernieuwend, veranderend, niet stilstaan.

Afgelopen maanden is er veel veranderd, vernieuwd. Er is veel beweging, er wordt niet stilgestaan. En niet alleen op gemeentelijk niveau. Je ziet het ook bij ondernemers en burgers (denk aan winkeliersvereniging Mosaique), Dorpsraad i.o. (Nw Bergen) , Afferden (Zorgvragers worden zorgaanbieders), Goederenbank, Luukske en Taste & Go , enz. Allen zijn vooruitstrevend bezig.

Maar waar gehakt wordt, vallen spaanders.
Vernieuwen en veranderen gaat niet altijd zonder slag of stoot. Soms moeten ingezette wegen worden bijgesteld, omdat het (nog) niet werkt.
Om dan, ondanks tegenslagen, toch door te zetten en verder te gaan, kost energie. Heel veel energie.

Wellicht hoort u bij die kartrekkers, die vernieuwers, die veranderaars, die progressieve mensen. In dat geval kunt u op de steun van de Progressieve Kombinatie rekenen. Het is uw doorzettingsvermogen waar onze gemeente niet zonder kan!

Wellicht hoort u bij de mensen die aan de zijlijn staan te kijken. In dat geval kunt u voor de positieve energie zorgen die de progressieve mensen in onze gemeente kunnen gebruiken om door te gaan en vol te houden! De Progressieve Kombinatie is u hiervoor erg dankbaar. Zonder uw steun houdt niemand het vol!

Namens PK Bergen, Claudia Ponjee 

foto van PK Bergen.