Opening prachtige projecten!

In de week van 8 mei 2017 waren wij aanwezig bij de opening van maar liefst 3 prachtige projecten in de gemeente Bergen.

Op woensdag 10 mei vond de officiële opening plaats van Foooocus Bergen, speciaal onderwijs voor leerlingen van 15 tot 25 jaar, dichtbij de praktijksituatie. Acht leerlingen vanuit de gemeente Bergen, twee uit Vierlingsbeek en een uit Heijen bezoeken vanuit het Mosaïquepand de stageadressen zoals de Jumbo en de Hema in Bergen. Dankzij de steun van ouders, de gemeente Bergen en de Bergense ondernemers is dit project in Mosaïque gerealiseerd. Een geweldig initiatief en een 'school'voorbeeld van burgerparticipatie!

Op vrijdag 12 mei was het de beurt aan het Multiveld in Nieuw Bergen. 18 jaar geleden droomde onze wethouder Lia Roefs al van een Multiveld. Vandaag kwam deze droom uit... Geweldig!!! Ook de dorpsraad Nieuw Bergen droeg haar steentje bij door het doneren van een 'Speelregels Bord'. Wij wensen alle gebruikers vele jaren plezier met het Multiveld.  

Als klap op de vuurpijl waren wij op zaterdag 13 mei getuige van de (her-) opening van 't Luukske. Een prachtig Multifunctioneel Centrum, dóór en vóór Wellerlooi. Wij feliciteren alle inwoners en wensen hen nog vele jaren van saamhorigheid toe!!!

 

 (Cover foto Lia: Frans Thonen)