Internationale Vrouwendag 2021

Het is je vast niet ontgaan, vandaag is het Internationale Vrouwendag.

Internationale Vrouwendag is het moment om onderwerpen aan te snijden die specifiek vrouwen betreft zoals het taboe doorbreken van huiselijk geweld, een gelijkwaardige positie behalen voor meisjes en vrouwen in onze maatschappij, de waardering voor de diverse culturen die ons land rijk is en ga zo maar door. Maar zeker ook meer vrouwen in de politiek!

Juist vandaag willen we ons daarom focussen op sterke vrouwen. Power vrouwen, je kent ze vast in je naaste omgeving, je zus, moeder, oma, goede vriendinnen, collega’s, je buurvrouw. Of je bent er gewoon zelf één! Van sterke vrouwen kun je leren, sterke vrouwen inspireren.

Bij de PK hebben wij ook sterke vrouwen. In leeftijd variërend tussen de 22 en 65 jaar oud, zijn zij stuk voor stuk power vrouwen.

 

  

Vrouwen kunnen samen de verharding in onze maatschappij tegengaan door op een positieve manier in te steken op al die maatschappelijke problemen die op ons bordje liggen. Niet in problemen denken maar in kansen, uitdagingen en mogelijkheden.

Wil jij ook meedenken en meedoen, voel je dan welkom om samen op te trekken met deze PK vrouwen. Het is onze gezamenlijke verantwoordelijkheid om de wereld een beetje mooier te kleuren maar dan op een positieve manier. Voor meer informatie over een PK lidmaatschap, stuur je mail naar infopkbergen@ziggo.nl. o.v.v. PK Powervrouw.