De visie van fractievoorzitter Jos Valckx

Onze fractievoorzitter Jos Valckx geeft zijn visie op het onlangs verschenen artikel op 1Limburg:

Iedereen mag zijn mening laten horen. Echter de negatieve stemmingmakerij door collega raadsleden van KERN maakt me kwaad en vooral verdrietig. De laatste weken en dagen heb ik gemerkt dat de altijd kritische Bergenaar zijn nieuwe centrum geaccepteerd heeft en er zelfs trots op is. Als politiek en gemeenteraad hebben we de plicht verder vooruit te kijken als onze neus lang is. Mi...jn stellige overtuiging is als we alles bij het oude hadden gelaten er binnen 10 jaar geen enkele winkelier meer zou zijn in Bergen. Het centrum van Nieuw Bergen is weer toekomstproof, klaar voor de komende 20 jaar.

Wij van de progressieve kombinatie PK Bergen hebben het volste vertrouwen op een mooie toekomst voor Mosaique. Ik daag ondernemers uit hun kans te pakken, en Bergenaren doe waar het kan je aankopen bij de lokale winkeliers, bestaansrecht kunnen alleen jullie ze geven.

Ook ik had graag gezien dat alle winkelpanden bij de opening verhuurd zouden zijn geweest, echter is dit reëel? Ik heb de stellige overtuiging dat we een schitterende basis hebben gelegd en de winkels snel verhuurd zullen worden.

Een positief en trots raadslid!

http://www.1limburg.nl/leegstand-nieuw-winkelcentrum-bergen… 

foto van PK Bergen.