20 maart Provinciale Statenverkiezingen

WE MOGEN WEER STEMMEN!!!

 

Op 20 maart zijn de Provinciale Statenverkiezingen en onze PK wethouder Lia Roefs staat op #9 van de lijst van de Partij van de Arbeid. Wil zij dan in de provinciale staten plaatsnemen? Nee, want zij wil zich met hart en ziel blijven inzetten voor onze prachtige gemeente Bergen.

Maar ook voor de gemeente Bergen is de provincie belangrijk. Wij kunnen de hulp van de provincie heel goed gebruiken bij vraagstukken over bijvoorbeeld positieve gezondheid, openbaar vervoer en verkeersveiligheid. Denk bij dat laatste aan de inzet van PvdA gedeputeerde Eric Geurts. Hij werd door de PK geattendeerd op de verkeers(on-)veiligheid voor fietsers op de N271 in Well, Nieuw Bergen en Afferden en stelde dit vervolgens hoog op zijn agenda.

Lia staat dus niet voor niets op de lijst voor de komende verkiezingen. Met haar plek op de lijst laat zij de waarde zien die zij hecht aan een brede vertegenwoordiging in de bestuurslagen van de PvdA. Daarnaast vindt zij het belangrijk dat ook de provincie uitgaat van de sterkste schouders dragen de zwaarste lasten én iedereen telt mee. De afstand tussen de gemeente Bergen en Maastricht kan via de PvdA heel kort zijn. Daar zet zij zich voor in. Stem 20 maart #9 PvdA!

Het verkiezingsprogramma vindt u hier: https://limburg.pvda.nl/verkiezingsprogramma-2019-2022-naar-een-zekere-toekomst-voor-alle-limburgers/