Beloften en ambities waarmaken

De raadsvergadering waarin de begroting voor het nieuwe jaar moet worden vastgesteld, is ieder jaar weer een bijzondere vergadering. Maar deze keer was het voor de PK extra speciaal. Een feestje met een lach en een traan. Blij en trots zijn wij met onze nieuwe PK wethouder Claudia Ponjee. Maar met pijn in ons hart nemen wij afscheid van Lia Roefs. Wat heeft zij al die jaren ongelooflijk veel voor de PK betekend. Vele mooie herinneringen staan in ons geheugen gegrift.

Zelf heb ik er veel zin in om de komende 1,5 jaar raadslid namens de PK te mogen zijn. De vastgestelde begroting voor 2021 doet me deugd: extra geld voor initiatieven vanuit onze dorpen die de leefbaarheid ten goede komen, extra geld om de woonwensen meer handen en voeten te geven, een financiële buffer indien de Corona-crisis onze inwoners te hard treft.  

Er is evenwicht in de coalitie CDA-PK-VVD en dat zie je terug aan deze stabiele begroting. In ieder opzicht zijn wij vol vertrouwen dat wij ook in 2021 onze beloften en ambities waar kunnen maken.