PK presenteert kandidatenlijst

Er zijn dit jaar weer gemeenteraadsverkiezingen! Woensdag 16 maart is de officiële verkiezingsdag maar vanwege de coronacrisis is er op 14 en 15 maart een mogelijkheid tot vervroegd stemmen.

De PK kieslijst voor de gemeenteraadsverkiezingen 2022 wordt aangevoerd door een vrouw, onze huidige wethouder Leefbaarheid van de gemeente Bergen, Claudia Ponjee. Op nummer twee, drie en vier vinden we de raadsleden Jos Valckx uit Aijen, Wim van der Coelen uit Well en Harry Bakker uit Nieuw Bergen. Lia Janssen is sinds vier jaar actief in de gemeentelijke politiek op het gebied van ruimte en economie. Zij staat op plaats vijf van de PK kieslijst. Eén van de nieuwe gezichten binnen de PK is die van Aicha Zahidi op plaats acht. Zij zal zich na de verkiezingen gaan inzetten voor het sociale domein bij de commissie Samenleving.    

Wij hebben gekozen voor een evenwichtige man-vrouw verdeling en woonachtig in verschillende kerkdorpen. “Maar liefst 27 leden willen op de kieslijst van de PK staan. Ik ben blij met zoveel betrokkenheid binnen onze partij. Op plaats 1 tot en met 15 vinden we acht vrouwen en 7 mannen en ook dat vind ik persoonlijk een erg positieve ontwikkeling”, aldus onze lijsttrekker Claudia Ponjee.

Verder hebben wij, na overleg met zijn gezin, ervoor gekozen om onze Koos van Eekeren, als laatste eerbetoon, op onze kieslijst te laten staan.