Elise Holten

 

Bij de PK is iedereen gelijk en wordt er geluisterd naar ieders mening. Ik vind dat dit in de hele gemeente zo zou moeten zijn! Iedereen telt mee, of je nu jong bent of al wat ouder.

 

Mijn naam is Elise Holten. Ik ben 23 jaar en ben werkaam als ambulant hulpverlener in de jeugdzorg en de WMO in de regio Noord-Limburg. Sinds november 2020 ben ik van Nieuw Bergen naar Siebengewald verhuisd. 

 

"Net als de PK probeer ik inwoners te steunen zodat ze het uiteindelijk weer zelf kunnen"

 

De politiek speelt bij ons thuis een grote rol in ons dagelijks leven. Ik kreeg altijd al alles mee van wat er allemaal gebeurt in de Bergse politiek. Ik ben lid van de PK geworden omdat ik vind dat zij de beste partij zijn in de gemeente Bergen. Bij de PK draait het in eerste instantie om de inwoners van onze gemeente. 

 

Extra aandacht is er voor de mensen die zelf minder goed mee kunnen doen. De PK zorgt ervoor dat er voor deze mensen extra hulp is met als doel dat zij uiteindelijk zelfstandig mee kunnen doen in de samenleving. Tijdens mijn werk zie ik met eigen ogen hoe ontzettend belangrijk dit is voor sommige inwoners, ook in onze eigen gemeente Bergen.