Elise Holten

Bij de PK is iedereen gelijk en wordt er geluisterd naar ieders mening. Ik vind dat dit in de hele gemeente zo zou moeten zijn! Iedereen telt mee, of je nu jong bent of al wat ouder.

 

Mijn naam is Elise Holten. Ik ben 19 jaar en studeer Sociale Studies aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven waar ik samen met mijn zus op kamers zit. In de weekenden en op vrije dagen ben ik echter altijd in mijn dorp Nieuw Bergen.

 

aandacht voor mensen die minder goed mee kunnen doen

 

De politiek speelt bij ons thuis een grote rol in ons dagelijks leven. Ik kreeg altijd al alles mee van wat er allemaal gebeurt in de Bergse politiek. Ik ben lid van de PK geworden omdat ik vind dat zij de beste partij zijn in de gemeente Bergen. Bij de PK draait het in eerste instantie om de inwoners van onze gemeente.

 

Extra aandacht is er voor de mensen die zelf minder goed mee kunnen doen. De PK zorgt ervoor dat er voor deze mensen extra hulp is met als doel dat zij uiteindelijk zelfstandig mee kunnen doen in de samenleving. Zelf ben ik via Humanitas Eindhoven ‘maatje’ van een jongere die door omstandigheden zelf even niet mee kan doen. Net als de PK probeer ik haar te helpen zodat ze het uiteindelijk weer zelf kan.