Mensen, ga stemmen in maart!

Hallo beste mensen,

 

Zoals wij weten stopt "onze" Leo met het gemeenteraadslid zijn en wordt hij opgevolgd door zijn dochter Claudia. Nu is daar al zoveel over geschreven en gezegd in de regionale en lokale pers dat ik daar niet ook nog wat over ga schrijven. Ik wens Leo natuurlijk al het goede voor de toekomst. En wat ik vooral belangrijk vind: een goede gezondheid. En ik hoop, want hij trekt zich niet helemaal terug, dat ik nog een hoop van hem kan leren. Leo bedankt!

Claudia wens ik heel veel succes. En als jij de politieke en menselijke genen hebt van je vader, dan word jij net zo'n topper als je vader. Succes Claudia!

Nu even wat anders. Ik zie en lees nogal eens wat op Facebook waar ik mij geregeld aan erger. Mensen die ontzettend aan het mopperen zijn over van alles en nog wat, en dat het tijd wordt voor nieuwe verkiezingen. Nu, lieve mensen, die verkiezingen zijn er in maart. Ik roep deze mensen dan ook op om te gaan stemmen. Want veel mensen denken: “ik ga maar niet stemmen want er verandert toch niets”. Maar als u stemt dan mag en kunt u meepraten over wat er dan in uw ogen moet veranderen.

En wees nu eens eerlijk, met een beetje positief humeur ziet de wereld er toch stukken beter uit dan van al dat gemopper?  Ik word bijvoorbeeld al gelukkig wanneer onze kleindochter zegt bij het naar huis gaan: 

“opa en oma, ik hou van jullie tot de zon en de maan en terug”.

 

Lieve mensen, tot de volgende keer.

 

Groetjes Wim Olthof