Herbenoeming burgemeester Pelzer

Hallo beste mensen,

 

Vandaag wordt er gestemd door de gemeenteraad over de herbenoeming van onze burgemeester, mevrouw Pelzer. De stemming vóór of tegen een tweede termijn voor onze burgemeester, vindt achter gesloten deuren plaats. Dat is dus wel spannend. Natuurlijk voor de burgemeester, maar ook voor ons als burgers. 

En eindelijk is de bom gebarsten en zijn Harvey Weinstein en consorten aan de schandpaal genageld!!! Dat is heel goed, maar het heeft veel te lang geduurd. Helaas gebeurt dit niet alleen in de film- en theaterwereld. Ook dagelijks op de werkvloer gebeurt het dat vrouwen zich seksuele avances en intimidaties moeten laten welgevallen. Maar nu kunnen zij hun woord doen op Twitter onder #Meetoo. Ik roep alle vrouwen, die zoiets hebben meegemaakt, op om ermee naar buiten te treden zodat de daders gestraft kunnen worden. 

Nu even wat anders. Ik denk dat mijn gemopper op Facebook over de overvolle vuilnisbakken aan het Eendenmeer, toch geholpen heeft. Vanmorgen tijdens mijn wandeling (of rijtoer, zoals je het noemen wilt), met Beemer zag ik dat de vuilnisbakken leeg waren en alles opgeruimd was. Dus bij dezen: gemeente Bergen, bedankt daarvoor! 

En beste mensen, het loopt de laatste tijd weer aardig uit de hand: trottoirs die vol liggen met hondenpoep en dan maar niet te spreken over de groenstroken. De PK is achter de schermen enorm zijn best aan het doen om de strijd aan te gaan tegen hondenpoep overlast.  Maar hondenbezitters, wees u nu al bewust van de overlast die het veroorzaakt!

 

Lieve mensen dit was het. Tot de volgende keer. 

Groetjes Wim Olthof