PK-informatie avond Armoedebeleid

Voor het derde jaar op rij organiseert PK Bergen een informatie avond. Eerder sprak de PK al met verenigingen over beleid, subsidies, enz. en de laatste keer stonden de veranderingen in de zorg vanaf 2015 op het programma. Beide PK-informatie avonden werden goed bezocht.

Deze keer wil de PK met u van gedachten wisselen over het nieuwe Armoedebeleid dat momenteel door de gemeente gemaakt wordt. Bestaande (wettelijk verplichte) maatregelen worden momenteel aangepast en uitgebreid. Maar ook nieuwe maatregelen worden onderzocht.

PK Bergen wil graag met u op een informele manier praten over welke maatregelen volgens u nodig zijn om iedere inwoner in onze gemeente, jong en oud, mee te laten doen.

Het blijkt dat niet alle inwoners op de hoogte zijn van de hulp die zij kunnen krijgen wanneer het (even) financieel niet meezit. PK Bergen wil daarom ook graag ideeën verzamelen om drempels naar hulpvraag weg te nemen en informatie over de mogelijkheden bij onze inwoners te krijgen.

De PK-informatie avond Armoedebeleid vindt plaats op dinsdag 12 januari om 19.30 uur in MFC Den Asseldonk te Nieuw Bergen. Aanmelden kan via infopkbergen@home.nl.