PK-Dorpenschouw 2018

Ook dit jaar houdt de PK een dorpenschouw in de gemeente Bergen. Tijdens deze schouw hoopt de PK in gesprek te gaan met inwoners over hun woonomgeving. Zijn er dingen die voor verbetering vatbaar zijn? Hoe groot is het woongenot? Hoe ziet men de toekomst van het eigen dorp?

“Veel informatie en ideeën die wij ophaalden tijdens onze schouw in 2017, gebruikten wij bij het schrijven van ons verkiezingsprogramma en staan nu op onze TO-DO lijst. Maar graag laten wij onze inwoners ook nu meebepalen waar onze aandachtspunten de komende 4 jaar liggen”, aldus PK raadslid en organisator van de jaarlijkse PK dorpenschouw Claudia Ponjee.

 

Op vrijdag 7 september staan wij op de weekmarkt in Nieuw Bergen om met de inwoners van Nieuw Bergen in gesprek te gaan over hun dorp. Wij zijn er van 9:30 tot ca.11:00 uur.

Op zaterdag 15 september staan wij bij Iedershuus in Afferden om met de inwoners van Afferden in gesprek te gaan over hun dorp. Wij zijn er van 10:30 tot ca.11:45 uur.

Op zaterdag 15 september staan wij bij de Klaproos in Siebengewald om met de inwoners van Siebengewald in gesprek te gaan over hun dorp. Wij zijn er van 12:30 tot ca.13:30 uur.

Op vrijdag 21 september staan wij op de Loswal in Aijen om met de inwoners van Bergen en Aijen in gesprek te gaan over hun dorp. Wij zijn er van 16:00 tot 17:00 uur.

Op zaterdag 29 september staan wij bij Bakker Smits in Well om met de inwoners van Well in gesprek te gaan over hun dorp. Wij zijn er van 10:30 tot ca.11:45 uur.

Op zaterdag 29 september staan wij op het Kerkplein in Wellerlooi om met de inwoners van Wellerlooi in gesprek te gaan over hun dorp. Wij zijn er van 12:30 tot ca.13:30 uur.