Mariëlle van Est-Wijers

Ik heb me aangesloten bij de PK omdat ik denk dat deze partij het beste aansluit bij mijn ideeën en opvattingen, over hoe ik denk dat een samenleving zou moeten werken en zich voor elkaar zou horen in te zetten. 

Mijn naam is Mariëlle van Est-Wijers, 45 jaar. Ik ben opgegroeid in Afferden en woon daar nog steeds graag met mijn man en 3 kinderen. Ik lees graag en speel bugel bij fanfare Helpt Elkander in Afferden.

 

In mijn werk als verpleegkundige in de ouderenzorg en door ervaringen in mijn privé-situatie ben ik geïnteresseerd in alles wat met zorg en het sociaal domein te maken heeft. Met name op gebied van ouderenzorg. 

Maar ook de armoedebestrijding en leefbaarheid in de kernen, onderwerpen die voor de PK erg belangrijk zijn, hebben mijn interesse. 

De PK staat voor gelijke rechten en plichten voor elke burger in Nederland en dit toegespitst op de gemeente Bergen. Voor saamhorigheid en voor laagdrempeligheid, de PK is benaderbaar voor iedere inwoner van de gemeente Bergen die hulp nodig heeft.