Ans Valckx

De woorden Samen – Gewoon - Sociaal - Eerlijk daar sta ik voor. 

Mijn naam is Ans Valckx, geboren en getogen in “mien durpke” Siebengewald. Ik ben getrouwd met Sraar, heb twee dochters en een zoon, een kleindochter en een kleinzoon. 

Mijn hobby’s zijn natuurfotografie en wandelen. Maar bijna dagelijks ben ik bezig met mijn Facebookpagina: “Mien Durpke Siebengewald”, waar ik oude foto's over ons mooie Siebengewald plaats. Al 1.481 mensen zijn inmiddels lid. 

De PK spreekt mij aan. Hun visie over de zorg, onze jeugd, de strijd tegen armoede, de veiligheid, ons prachtige groen en ieders gezondheid is mijn visie. Om samen met de inwoners naar oplossingen te zoeken, oplossingen die voor langere duur kunnen zijn, daar werk ik graag samen met de PK aan mee. Of het nu voor de jeugd is of voor de ouderen onder ons. Maar ook voor onze gezondheid en de natuur. 

Luisteren naar de inwoners, eerlijk zijn tegenover de inwoners en samenwerken met alle inwoners. En toch heel eerlijk blijven in ieder opzicht, of er nu wel of geen oplossing gevonden gaat worden. Dat is de PK!